SUPER LUKSUS MARBELLA

PRISER STÆRK NEDSÆTTE

 

 

 

 

Luksus lejligheder Nueva Andalucia Marbella

 

Stærk reducerede

2 soveværelser Nu fra kun: 210.000€

Nueva Andalucia Marbella

 

Dette er et kompleks bestående af 93 luksus lejligheder og 182 p-pladser. Der er taget kærlig hånd om hele byggeriet, hvilket ses i det moderne designet, hvilket gør det til et unikt og eksklusivt byggeri.

Lejlighederne er opdelt som følger:

Lejligheder af 1,2 og 3  soveværelser
Duplex lejligheder af 2 og 3 soveværelser
Duplex lejligheder af 2,3,4 og 5 soveværelser

Hver lejlighed har en stor pragtfuld terrasse, hvorfra man kan nyde godt af den fantastiske udsigt. Ligeledes følger der et moderne køkken med alle lejlighederne, med Bosch køkkenudstyr. Alle badeværelser er udstyret med massagefunktion og jacuzzi. Derudover er alle lejligheder udstyret med et specielt individuelt alarmsystem.

Fællesområderne inkluderer en stor pool, med adgang via 2 panoramiske elevatorer med udsigt til både søen og den flotte idyliske tropiske natur i området. På søen er der mulighed for at dyrke op til flere forskellige typer vandsport, bl.a. sejllads i form af kano. Derudover hører der legeplads, træningscenter, tyrkisk bad samt konferencelokaler, til dette flotte kompleks.

Kort afstand fra disse luksuslejligheder finder man indkøb, restauranter, flotte strande og Marbella samt Puerto Banus, som er en hyggelig lystbåde havn, hvor man både finder gode restauranter, design butikker og luksuriøse biler.

Spiller man golf, er dette helt klart boliger, man bør tage et kig på, da der ligger op til flere golfbaner ganske få minutter fra komplekset. De golfbaner der ligger tættest på er Real Club de Golf Las Brisas, Aloha Golf, Los Naranjos Golf samt La Quinta Golf, hvilket alle er prestigefyldte golf klubber, hvor selv den bedste golfspiller, vil finde masser af udfordring.

 

fakta

Type: Lejligheder
Pris: Fra €165.000
Terrasse: Op til 100m2
Soveværelser: 1,2,3,4 og 5
Område: Nueva Andalucia
Klima: Varm og kold airconditioning
Sikkerhed: Alarm system, videoovervågning, portner
Parkering: Ja

området  

s

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

 

 

 

 

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Lejligheder i Nueva Andalucia

Efter mange års erfaring har vi opbygget et stort og solidt netværk af advokater og banker, som vi ved at vi kan stole på. Vores virksomhed er bygget på vores ry og netop derfor er det vigtigt for os at vi kun samarbejder med advokater og banker, som vi med sikkerhed ved giver vores klienter en god service.

Links til andre websider: Hus i Spanien Marbella köpa hus i spanien köpa lägenhet i spanien bolig i spanien køb hus i spanien property costa del sol property marbella property for sale marbella hus i spania bolig i spania tvangssalg spanien

Ekspert Rådgiving lån i spanien

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. er specialister i tvangsboliger direkte fra de Spanske og Engelske banker. Vi har rigtig mange tvangssalgs boliger, som ikke er lagt ind på vores hjemmeside. Konkurrenter har i mange tilfælde kopieret vores koncept og websider, men vi har en hel del lejligheder i Malaga, som andre mæglere endu ikke har adgang til.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!